Snelle hulp bij ontstopping van uw riool

Rioolproblemen in Tilburg opgelost

Als uw riolering niet goed functioneert, kan het doortrekken van het toilet wel eens spannend zijn. Etipar zorgt er onder meer voor dat u uw toilet weer probleemloos door kunt trekken. Uiteraard verhelpen we ook al uw andere rioleringsproblemen.

Ontstopping van het riool

Etipar Rioleringswerken uit Tilburg ontstopt uw riolering zo snel mogelijk. De meeste ontstoppingen zijn zelfs binnen een uur verholpen.

Met meer dan 80 jaar ervaring van Etipar zijn onze gespecialiseerde monteurs u op een professionele en snelle manier van dienst. Wat uw rioleringsprobleem ook is, wij lossen het op. Of het nu gaat om een simpele verstopping, een zware verstopping, een verkeerde aanleg van het riool of een beschadiging van buitenaf.

We beschikken over de nieuwe technieken en materieel, waardoor we u snel weer helpen aan een goed functionerend riool. Ons machinearsenaal bestaat onder meer uit diverse maten hogedruk- en spiraalmachines voor het verhelpen van verschillende soorten verstoppingen. 

Riool ontstoppen Tilburg, riolering ontstoppen Tilburg, dakwerk, rioleringswerken

Hogedrukreiniging

Voor het ontstoppen van grondafvoerleidingen rondom uw huis maken we gebruik van hogedrukreiniging. De leiding wordt schoongespoeld, zodat de verstopping en de vervuiling die de verstopping veroorzaken verdwijnen. Onze combinatiewagens worden gebruikt voor grotere klussen, zoals het ontstoppen van straatkolken of het reinigen van vetafscheiders, pompputten en het hoofdriool.

Mechanisch reinigen van het riool

Afvoerleidingen binnenshuis worden veelal op mechanische wijze gereinigd. Verstopping van uw toilet, gootsteen of wastafel lossen we op deze wijze snel en gemakkelijk op.

Maak een afspraak