Rioollucht verleden tijd

Werkzaamheden aan uw riool

Het kan voorkomen dat uw rioolprobleem niet opgelost is met een simpele ontstopping. In dat geval vertoont de riolering waarschijnlijk gebreken. Etipar Rioolwerken uit Tilburg gaat voor u op onderzoek uit en lost het probleem op.

Riolering

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het repareren, aanleggen en vervangen van riolering . Denk hierbij aan het repareren van een riolering die verzakt is of waar wortelgroei de doorgang verspert, of een ijzeren leiding die dichtgeroest is. Het veranderen of omleggen van een riolering behoort ook tot de mogelijkheden. 

Riool ontstoppen Tilburg, riolering ontstoppen Tilburg, dakwerk, rioleringswerken

Vetafscheiders en (inspectie)putten

Wij leveren, plaatsen en installeren vetafscheiders en inspectieputten. Dient uw riolering hiervoor aangepast te worden? Laat dit door ons uitvoeren! We zuigen de vetafscheiders en putten leeg en transporteren dierlijke vetten en oliën naar geregistreerde verzamelplaatsen. Tevens zijn wij in te huren voor het leegzuigen van straatkolken.

Preventief onderhoud van het riool

Rioolproblemen en verstoppingen kunnen voorkomen worden door preventief onderhoud aan uw riolering. Denk hierbij aan het schoonspuiten van de riolering en het leegzuigen van straatkolken. Dit doen wij zodat u geen last krijg van overstromingen, een volgelopen kelder of een overlopende hemelwaterafvoer.

Riool ontstoppen Tilburg, riolering ontstoppen Tilburg, dakwerk, rioleringswerken

Camera-inspectie van het riool

Soms is er een vermoeden dat een scheur, verzakking of boomwortel uw rioolprobleem veroorzaakt. Deze problemen en andere (verborgen) gebreken en lekkages sporen wij op met een camera-inspectie van het riool. Deze beelden ontvangt u achteraf per mail of op USB-stick.

Meer weten over de rioleringswerken die Etipar voor u uitvoert?

Neem contact op